77 Lubricants Vormolie 68
77 Lubricants Vormolie 68
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
77 Lubricants Vormolie 135
77 Lubricants Vormolie 135
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
77 Lubricants Vormolie 10
77 Lubricants Vormolie 10
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
Pagina 1 van 1

Vormolie

Vormolie helpt je bij het behandelen van oppervlakken, die meestal gemaakt zijn van beton. In de webshop van Heinen Smeerolie kun je verschillende varianten van vormolie bestellen, die stuk voor stuk een andere mate van viscositeit kennen. We bieden vormolie met een viscositeit van 10 en 68, maar hebben eveneens producten van 77 Lubricants waarbij de viscositeitsgraad op 135 en 150 ligt.

Vormolie kun je eenvoudig bestellen in de webshop van Heinen Smeerolie. Voel je er meer voor om de vloeistoffen van jouw voorkeur op te komen halen? Dan mag je ook bij ons tankstation in de Heurne langskomen. Meer weten over de specificaties van deze olie? Lees dan gauw verder.

Bekistingsolie

Het merendeel van de oliën die je kunt kopen bij Heinen Smeerolie, richt zich op de smering van voertuigen. Bij vormolie, dat ook wel bekistingsolie genoemd wordt, is dat niet het geval. Deze oliesoort heeft als voornaamste taak om de bekisting van woningen, panden, tunnels en bruggen glad minder snel te laten hechten aan het beton. De ingrediënten van de substantie zijn zo gekozen, dat ze geen schade zullen toebrengen aan de bekisting. Hierdoor blijft de bekisting roestvrij en zal de kwaliteit van het onderstel gewaarborgd blijven.

De voordelen van vloerolie

Zoals gezegd, wordt de vloerolie vooral gebruikt, zodat de bekisting gemakkelijker verwijderd kan worden nadat het beton hard is geworden. Je gebruikt de olie op de juiste manier door een dun laagje aan te brengen door het op het oppervlak te boenen of sprayen.

Constateer je dat er een overmatig grote hoeveelheid vormolie is achtergebleven, dan moet je deze weghalen voordat het betonnen oppervlak wordt afgemaakt. Een belangrijk kenmerk van de vloerolie, is dat er geen vlekken of verkleuring zichtbaar worden.

Heinen Smeerolie

Vormolie is niet de enige olievariant die je kunt kopen bij Heinen Smeerolie. In ons assortiment tref je ook oliën die te gebruiken zijn voor gasmotoren, kettingzaag of agrarische voertuigen. Om het je gemakkelijker te maken, heb je de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Je kunt je olie direct afrekenen, maar bij ons is het ook mogelijk om achteraf te betalen.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen