77 Lubricants Handenreiniger YELLOW
77 Lubricants Handenreiniger YELLOW
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
Pagina 1 van 1

Toebehoren

Als je dagelijks werkzaam bent in de garage, is het niet prettig als er resten van smeermiddelen aan je handen blijven zitten. Dit soort vloeistoffen zitten vol giftige stoffen die je beter niet binnen kunt krijgen, waardoor je er goed aan doet om een beroep te doen op handreiniger. De handreiniger in de webshop van Heinen Smeerolie is een pasta die speciaal ontwikkeld is voor de verwijdering van dit soort hardnekkige stoffen.

In onze webshop vind je handreiniger die afkomstig is van 77 Lubricants, een merk dat wij veel verkopen. Je hebt hierbij de keuze om een fles aan te schaffen die gevuld is met 4 liter. Vul je je voorraad liever goed aan? Koop dan een doos met 4 flacons van 4,5 liter. Op deze pagina vertellen we je meer over deze handreiniger.

Handen wassen zonder water

Met deze handreiniger kun je je handen wassen zonder water. Dit is ideaal, omdat dit je de nodige loopjes naar een keuken of badkamer scheelt. Om het handen wassen zonder water eenvoudiger te maken, raden we je aan om er een apart pompje bij te kopen. Deze kun je vervolgens in de opening van de fles stoppen. Met de ene hand pomp je de vloeistof uit het flacon, terwijl je de pasta opvangt met de andere. Vervolgens boen je de handen goed tegen mekaar, zodat de resten vanzelf verdwijnen. Veeg je handen vervolgens af aan een handdoek.

Desinfecterende handgel

Deze desinfecterende handgel wordt niet alleen gebruikt om overblijfselen van smeermiddelen weg te poetsen. Andere middelen als vetten, verf, lak, inkt, teer en bitumen kunnen ook prima verwijderd worden met deze handreiniger.

Zodra je de fles van de desinfecterende handgel open hebt gemaakt, raden we je aan om de fles te bewaren op een koele plek. Zorg er wel voor dat het er niet kan vriezen, want dit komt de kwaliteit van de handreiniger niet ten goede.

Heinen Smeerolie

Naast een webshop, heeft Heinen Smeerolie ook een tankstation. Mocht je je handreiniger dus liever komen ophalen, dan kun je ook bij ons langskomen in de Heurne.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen