77 Lubricants Therm olie 32
77 Lubricants Therm olie 32
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
Pagina 1 van 1

Therm olie

Ben je op zoek naar een partij die therm olie tegen een aantrekkelijke prijs aanbiedt? Zoek dan niet verder en bestel je vloeistof in de webshop van Heinen Smeerolie. Therm olie wordt ook wel thermische olie genoemd; ‘therm oil’ is de Engelse benaming van het smeermiddel. Therm olie bekleedt een isolerende functie in transportmiddelen, waar de goederen verwarmd moeten worden.

In de webshop van Heinen Smeerolie kun je een beroep doen op de therm olie van 77 Lubricants, een merk dat wij veel verkopen. Ben je mogelijk geïnteresseerd in dit middel en wil je er meer over weten? Op deze pagina vertellen we je er meer over.

Thermische olie

Een sector die veel beroep doet op thermische olie, is de scheepvaartsector. Er zijn namelijk veel goederen die warm gehouden moeten worden tijdens de reis en thermische olie helpt hierbij. Een kenmerk van therm olie, is dat dit smeermiddel constant vloeibaar blijft. Daarnaast is de vloeistof bestand tegen hoge temperaturen tot wel 320 graden Celsius.

De scheepvaartmarkt is niet de enige branche die veel gebruikmaakt van deze oliesoort. De voedingsmiddelensector, papierbranche en houtsector zijn andere industrieën waar veel vraag is naar therm olie.

Therm oil

Er zijn ook nog een aantal andere eigenschappen te noemen die kenmerkend zijn voor therm oil. Zo treedt er weinig verdamping op en wordt aangeraden om de olie jaarlijks te vervangen. Bovendien zorgt de thermische geleidbaarheid ervoor dat de warmte op de juiste manier afgevoerd kan worden en is de oxidatie van de therm oil goed op orde. Daarnaast is er een stof in de therm olie aangebracht die voorkomt dat aluminium, koper en messing worden aangetast. Tevens is deze olie niet giftig. Daardoor kun je de olie makkelijk verversen, zonder het risico te lopen dat je ziek wordt.

Heinen Smeerolie

In de webshop van Heinen Smeerolie heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt een vat afnemen met een inhoud van 60 liter, maar een vat van 200 liter behoort eveneens tot onze mogelijkheden. Wil je je voorraad voor langere tijd aanvullen? Bestel dan 1000 liter therm olie bij ons.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen