Shell Tellus S3 M 22 - Hydrauliekolie

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
50028443-20
EAN:
5,01E+12
Stukprijs:
€--,-- / liter
Shell Tellus S3 M hydraulische vloeistoffen zijn hoogwaarige oliën op basis van een exclusieve zinkvrije technologie en bieden een uitzonderlijke bescherming en prestatie in de meeste industriële en mobiele toepassingen.

Lees meer
€--,--
Excl. btw

Tellus S3 M 22 - Hydrauliekolie

Shell Tellus S3 M hydraulische vloeistoffen zijn hoogwaarige oliën op basis van een exclusieve zinkvrije technologie en bieden een uitzonderlijke bescherming en prestatie in de meeste industriële en mobiele toepassingen. Ze weerstaan hoge temperaturen en mechanische stress en helpen zo schadelijke afzettingen te voorkmen die invloed hebben op de levensduur van de hydraulische installatie.

Shell Tellus S3 M vloeistoffen zijn geschikt voor een ruim gamma van hydraulische krachtoverbreningen die gebruikt worden in productie en industriële omgevingen. De lange levensduur eingecshappen van Shell Tellus S3 M zorgen ervoor dat de olie kan worden gebruikt in zwaar belaste toepassingen of waar een verlengde levensduur van de olie vereist is. Geschikt voor marine en mobiele toepassingen waar ISO HM type hydraulische vloeistoffen worden voorgeschreven.

Shell Tellus S3 M heeft een verminder ecologische impact in het geval van lekken of accidentele verspilling in vergelijking met klassieke hydrauilische vloeistoffen die zink bevatten. Voor toepassingen in omgevingen met sterk wisselende temperaturen raden wij aan om de Shell Tellus V serise te gebruiken.

Voldoet tenminste aan: Denison Hydraulics (HF-0, HF-1, HF-2), Eaton Vickers (Brochure 694), Fives Cincinnatie P-68 (ISO 32), ISO 11158 (HM vloeistoffen), DIN 51524-2 (HLP oliën), ASTM 6158 (HM minerale oliën), SS 15 54 34 M.

Download hier de specificaties (DPF)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen