OK Olie DOT 4 Remvloeistof
OK Olie DOT 4 Remvloeistof
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
77 Lubricants DOT 4 - Remvloeistof
77 Lubricants DOT 4 - Remvloeistof
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
Pagina 1 van 1

Remvloeistof

Verkeerssituaties zijn soms dermate onvoorspelbaar, dat je als bestuurder flink op de rem moet trappen om tot stilstand te komen. Je kunt er dan maar beter voor zorgen dat de hoeveelheid remvloeistof in je voertuig op orde is. Is dit niet het geval bij jou, dan kan Heinen Smeerolie jou helpen. In onze webshop kun je remvloeistof namelijk tegen een aantrekkelijke prijs kopen.

Heb je een kleine hoeveelheid nodig? Van het merk 77 Lubricants heb je al flessen vanaf 250 ml. Grotere flacons remvloeistof kun je ook bij ons bestellen. Heinen Smeerolie heeft namelijk flessen van OK op voorraad die een inhoud hebben van 10 liter. Remvloeistof kopen is zo geregeld bij ons, dus neem gauw een kijkje.

Remolie verversen

Remolie verversen dient ongeveer om de twee jaar te gebeuren. Dit heeft te maken met het water dat terechtkomt in de remvloeistof. Tijdens het rijden kunnen er druppels water terechtkomen in de remolie. Deze hebben een negatieve uitwerking op de remkracht.

Tijdig de remolie verversen is daarom het advies. Vergeet je dit namelijk op tijd te doen, dan bestaat de kans dat de remblokken onvoldoende gesmeerd kunnen worden. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties op de weg ontstaan waar je niet op zit te wachten.

Remvloeistof bijvullen

Voor de één is remvloeistof bijvullen een ingewikkelde klus, terwijl het voor de ander binnen een handomdraai geregeld is. Indien je zeker van je zaak wilt zijn, doe je er goed aan om deze klus uit te besteden aan een professional.

Geef je er toch de voorkeur aan om zelf de remvloeistof bij te vullen? Zorg er dan voor dat je goed weet welk type remvloeistof je nodig hebt. Het wil namelijk nog weleens verschillen of je voertuig DOT 3, DOT 4, DOT 5 of DOT 5.1 behoeft.

Remvloeistof kopen

Besluit je tijdig je remvloeistof te kopen, dan heb je altijd de beschikking over een voorraadje. Op die manier kun je voorkomen dat er roest optreedt in je wagen en er te veel lucht ontstaat in het remsysteem van je voertuig. Remvloeistof kopen bij Heinen kan zowel in onze webshop als in ons tankstation in de Heurne.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen