Heinen Zuivere Petroleum 1822, 10 lt
Heinen Zuivere Petroleum 1822, 10 lt
€--,--
Stukprijs: €--,-- / Liter
Pagina 1 van 1

Petroleum

Naast oliesoorten als heavy duty en hydraulische olie, is Heinen Smeerolie tevens aanbieder van petroleum. Dit is een vorm van aardolie die al geruime tijd op de markt is en tot op de dag van vandaag nog gebruikt wordt. Vroeger deed men een beroep op petroleum om oude trekkers aan te drijven. Tegenwoordig wordt de vloeistof eigenlijk alleen nog maar gebruikt voor het warmhouden en verlichten van woningen.

In ons assortiment vind je één variant van petroleum, namelijk Petroleum 1822. Anders dan je gewend bent bij andere varianten van olie, is petroleum nagenoeg geurloos. Dit hangt deels samen met de zuiverheid van dit kwaliteitsproduct. Wil je meer weten? Op deze pagina lees je er meer over.

Zuivere petroleum

Zoals gezegd, wordt zuivere petroleum vooral gebruikt bij het opstoken van de kachel. Dit soort warmtebronnen worden ook wel petroleumkachels genoemd. Indien je zo’n soort kachel hebt, is het belangrijk dat je het reservoir regelmatig met zuivere petroleum vult.

Het bijvullen van petroleum is erg eenvoudig. Zorg ervoor dat je kachel een tijdje uit hebt staan, zodat je je niet kunt branden. Nadat je de batterijlade hebt opengeschroefd, verwijder je het reservoir. Absorbeer de olie met een hevelpompje, zodat je de vloeistof gemakkelijk van vat naar tank kunt overhevelen.

Petroleum online bestellen

Besluit je petroleum online te bestellen bij ons, dan ben je verzekerd van een goede aankoop. Ons product is namelijk zo ontwikkeld, dat het voor alle soorten petroleumkachels geschikt is. Een ander punt dat zo kenmerkend is voor onze zelf gefabriceerde aardolie, is de totstandkoming van het product. Onze olie bevat namelijk 80% minder zwavel dan normale petroleum.

Petroleum kopen bij Heinen

Petroleum kopen kan op meerdere manieren bij Heinen. De meest gangbare manier is om de oliesoort te bestellen in onze webshop. Heb je het liever direct in je bezit? Op aanvraag is het eveneens mogelijk om de aardolie op te komen halen bij ons tankstation in de Heurne. Heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected] of bel ons op 0315 651766.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen