Pagina 1 van 1

10w50 motorolie kopen

10w50 olie

Autobezitters die veel om hun sportwagen geven, bestellen 10w50 olie in de webshop van Heinen Smeerolie. 10w50 olie is op zo’n manier ontwikkeld, dat hij in staat is om de acceleratie van een voertuig naar een hoger niveau te tillen. Daarmee helpt deze olie jou als bestuurder in het zadel en ben je in staat om betere prestaties te leveren dan jouw concurrenten.

10w50 olie is eenvoudig te bestellen via de webshop van Heinen Smeerolie. Dit smeermiddel wordt niet alleen gebruikt bij races, maar wordt ook toegepast in de wat sportievere auto’s. Wil je meer weten over deze soort? Op deze pagina vertellen we je er meer over.

10w50 motorolie

Om de motor zo goed mogelijk te kunnen smeren, brengt 10w50 motorolie een zogenaamde oliefilm aan. De oliefilm is een dun laagje olie, die zich bevindt tussen de componenten die met elkaar in verbinding staan. De oliefilm die 10w50 olie achterlaat, regelt dat de deeltjes gemakkelijker kunnen blijven bewegen.

10w50 motorolie wordt gekenmerkt door een uitmuntende viscositeitsindex. Bovendien is de olie geschikt voor motoren die voorzien zijn van een katalysator en blijft de olie langer zijn kracht behouden op het moment dat er geracet wordt.

10w50

Een ander kenmerk van 10w50, is zijn mogelijkheid om de weerstand te reduceren. Bovendien zorgt 10w50 olie ervoor dat de motor minder slijt, waardoor je langer een beroep kunt doen op je auto. Overigens is 10w50 niet alleen geschikt voor auto’s die om de eindzege strijden. 10w50 olie kan ook toegepast worden in alle andere auto’s die op benzine, diesel of LPG lopen en kleinere uitvoeringen van de bestelwagen.

10w50 olie kopen

Wil je 10w50 olie kopen, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? Dan zit je goed bij Heinen Smeerolie. Goede samenwerkingen met leveranciers, stellen ons in staat om diverse varianten van olie tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Met uitzondering van zondag en maandag, zijn wij in staat om ‘vandaag besteld, is morgen in huis’ waar te maken. Wil je meer weten over 10w50 olie? Bel ons dan gerust. Wij zullen dan ons best doen om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

10w30 olie | 10w40 olie | 15w40 olie | 20w50 olie | 5w40 olie | 10w60 olie | 5w50 oliealle soorten motorolie |

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen