77 Lubricants Hydrauliekolie HV 68
77 Lubricants Hydrauliekolie HV 68
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
77 Lubricants Hydrauliekolie HVZF 68
77 Lubricants Hydrauliekolie HVZF 68
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
Pagina 1 van 1

HV 68 hydraulische olie kopen

HV 68 hydraulic oil

Maak je veel gebruik van hydraulische apparaten en voertuigen en wil je voorkomen dat de onderdelen slijten? Bestel dan HV 68 hydraulic oil in de webshop van Heinen Smeerolie. HV 68 hydraulic oil is een kwaliteitsolie van 77 Lubricants, die een goede vloeibaarheid heeft vanwege de hoge viscositeitsindex.

HV 68 hydraulic oil wordt niet alleen gebruikt bij hydraulische apparaten, maar helpt tevens om motorreductoren en kogellagers gesmeerd te houden. Heinen Smeerolie verkoopt HV 68 hydraulic oil tegen eerlijke prijzen, waardoor je nooit te veel betaalt bij ons.

Hydrauliekolie HV 68

Hydraulische apparaten worden veel gebruikt in de bouwsector, landbouwsector, mijnbouw en scheepsvaart. Om de ingebouwde pompen en motoren optimaal te laten werken, helpt het om de onderdelen te smeren met Hydrauliekolie HV 68. Deze olie is bestand tegen hoge en lage temperaturen en presteert daardoor goed onder alle omstandigheden.

HV 68 hydraulic oil ontlast onderdelen van hydraulische apparaten dusdanig, dat er veel minder energie verbruikt wordt. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar draagt ook bij aan het verminderen van bedrijfskosten.

Hydraulische olie 68

Een minder hoge energierekening is niet het enige positieve gevolg van het gebruik van hydraulische olie 68. HV 68 hydraulic oil zorgt er tevens voor dat de thermische stabiliteit beter op orde is en roest en corrosie tegengegaan wordt. Bovendien beschikt hydraulische olie 68 over goede schuimende eigenschappen en biedt het stabiliteit tegen oxidatie.

Hoeveel hydraulische olie 68 je afneemt bij Heinen Smeerolie, is volledig afhankelijk van jouw wensen. Onze kannen zijn gevuld met 20 liter, bij vaten heb je de keuze uit 60 of 200 liter en IBC’s bevatten standaard 1000 liter.

HV 68 hydraulic oil kopen bij Heinen Smeerolie

Wil je HV 68 hydraulic oil kopen bij Heinen Smeerolie? Goede relaties met leveranciers stelt ons in staat om olie aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. In veel gevallen zijn wij in staat om de olie van jouw voorkeur de volgende dag al bij je te laten bezorgen. En geef je meer dan €50,00 uit in onze webshop aan HV 68 hydraulic oil? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

Hydrauliekolie HV 46 | Alle hydrauliekoliën

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen