Pagina 1 van 1

hv 46 hydraulische olie kopen

HV 46 hydraulic oil

Met name als er een dagelijks beroep gedaan wordt op machines, vergt dit veel inspanning van de apparaten. Om slijtage tegen te gaan, is het aan te bevelen om gebruik te maken van HV 46 hydraulic oil. HV 46 hydraulic oil is een EP-olie van de bovenste plank en wordt gebruikt voor de smering van (zware) hydraulische machines, versnellingsbakken en lagers.

Bestel je HV46 hydraulic oil bij Heinen Smeerolie, dan verzeker je jezelf van olie die voor een goede waterafscheiding zorgt, roest en corrosie bestrijdt en een uitmuntende thermische stabiliteit garandeert. Heb je interesse in dit product? Heinen Smeerolie vertelt je meer over specificaties op deze pagina.

Hydrauliekolie HV 46

Hydrauliekolie HV 46 wordt zo ontwikkeld door fabrikant 77 Lubricants, dat het altijd in staat is om de beste prestaties te leveren onder verschillende omstandigheden in hydraulische systemen. De olie bevat hoofdzakelijk koolwaterstoffen en varieert nog weleens qua viscositeit. De viscositeit van HV 46 hydraulic oil komt daarbij nooit onder de 100 SUS te liggen.

Naast het tegengaan van slijtage en het smeren van versnellingsbakken, zorgt Hydrauliekolie HV 46 ook voor stabiliteit tegen oxidatie, een hoge viscositeitsindex en biedt het goede schuimende eigenschappen.

Hydraulic oil HV 46

Hydraulic oil HV 46 bevat verschillende bestanddelen waar je zorgvuldig mee om moet gaan. Bij het toedienen van de HV 46 hydraulic oil is het dan ook verstandig om beschermende materialen te dragen. Een veiligheidsbril, beschermende kleding, handschoenen en eventueel een masker zijn daarbij geen overbodige luxe. De olie kan zo je ademhaling of huid niet aantasten, waardoor je een veilige werkwijze voor jezelf creëert.

Hydraulische olie kopen bij Heinen

Ben je overtuigd van HV 46 hydraulic oil? Bij Heinen Smeerolie kun je voordelig je hydraulische olie kopen. Goede samenwerkingen met leveranciers in binnen- en buitenland stellen ons in staat om HV 46 hydraulic oil tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Hierbij kun je zelf bepalen of je een can van 20 liter wilt kopen, een vat van 60 of 200 liter of een IBC met 1000 liter. Bestel vandaag nog je olie in onze webshop.

 

Hydrauliekolie HV 68 | Alle hydrauliekoliën |

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen