Pagina 1 van 3

Heavy Duty

In de webshop van Heinen Smeerolie verkopen we veel verschillende varianten van olie. Een oliesoort waar bestuurders van zware dieselmotoren met name een beroep op doen, is Heavy Duty olie. Dit smeermiddel voorkomt dat de motor van zwaar beladen voertuigen beschadigd raakt en de kwaliteit van het vervoersmiddel zo gewaarborgd blijft. Wil je graag weten welke voordelen Heavy Duty olie nog meer met zich meebrengt? Op deze pagina vertellen we je er alles over, zodat jij straks beter weet waarom Heavy Duty olie van Heinen Smeerolie een geslaagde keuze is.

Heavy Duty Engine Oil

Voluit heet deze oliesoort ook wel Heavy Duty Engine Oil. Naast bedrijven in de transportsector, doen ook veel partijen die actief zijn in de wegenbouw of mijnbouw een beroep op deze oliesoort. Naast het bieden van de nodige bescherming, heeft Heavy Duty Engine Oil ook een gunstige werking op de duurzaamheid.

Doordat de dieselmotor minder snel stuk gaat, hoeft er niet binnen de kortste keren geen nieuwe motor aangeschaft te worden. Dit verhoogt de levensduur, wat weer een gunstige werking heeft op het milieu. Daarnaast heeft Heavy Duty olie een positieve uitwerking op de emissie. Doordat de motor goed gesmeerd blijft, zal er automatisch minder uitstoot plaatsvinden. Dit betekent eveneens een vermindering van de hoeveelheid brandstof.

Heavy Duty Lubricants

Een van de soorten die je kunt kopen in de webshop van Heinen Smeerolie, is Heavy Duty van Lubricants. Deze olie gaat slijtage en roest tegen, maar heeft tevens een reinigende en koelende werking. Motoren moeten namelijk snel ronddraaien om de zware belading aan te kunnen, waardoor het risico bestaat dat de motoren te heet worden. Heavy Duty van Lubricants zorgt ervoor dat deze temperatuur niet te hoog oploopt en dat je de weg veilig kunt blijven afleggen.

Agrarische olie

Heinen Smeerolie biedt naast Heavy Duty olie ook nog andere oliesoorten aan. Een voorbeeld daarvan is agrarische olie, die met name aangeschaft wordt door landbouwbedrijven. Een voorbeeld van dit smeermiddel is transmissie olie, die ervoor zorgt dat de versnellingsbak van voertuigen goed blijft lopen. Bestel je olie in onze webshop of kom langs bij pompstation Heinen Brandstoffen.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen