77 Lubricants Gasmotor olie ZA 15W-40
77 Lubricants Gasmotor olie ZA 15W-40
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
77 Lubricants Gasmotor olie LA 40
77 Lubricants Gasmotor olie LA 40
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
77 Lubricants Gasmotor olie MA 40
77 Lubricants Gasmotor olie MA 40
€--,--
Stukprijs: €--,-- / liter
Pagina 1 van 1

Gasmotorolie kopen

Gasmotoren zijn grootschalige verbrandingsmotoren die, zoals de naam al verklapt, aangedreven worden door gas. Echter is dat niet het enige wat gasmotoren nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Deze motoren behoeven ook de nodige gasmotor olie, een vloeistof die je ook bij Heinen Smeerolie kunt verkrijgen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor verschillende varianten van de gasmotorolie, die afkomstig is van oliefabrikant 77 Lubricants.

Gasmotor olie

Heinen Smeerolie biedt verschillende uitvoeringen aan van deze oliesoort. Twee varianten, de 77 Lubricants Gasmotor olie LA 40 en de 77 Lubricants Gasmotor olie MA 40, hebben een inhoud van 200 liter. De 77 Lubricants Gasmotor olie ZA 15W-40 ton is met 225 liter een stukje groter.

Nadat je de gasmotor olie in je bezit hebt, zal het uiteindelijk belanden in de smeeroliekoeler. De smeeroliekoeler is slechts een klein onderdeel van het gehele apparaat. Het smeeroliefilter, de carter, de voorsmeerpomp en smeerolieniveauschakelaar zijn andere voorbeelden van onderdelen die toebehoren aan gasmotoren.

Gasmotor

De gasmotor is een machine die onder andere in de bouw gebruikt wordt. Het voornaamste verschil tussen een dieselmotor en een gasmotor, zit ‘m in de aanzuiging. Daar waar een dieselmotor alleen maar lucht aanzuigt, combineert de gasmotor lucht en gas tijdens de absorptie. Gasmotoren winnen de voorbije jaren steeds meer aan populariteit, aangezien ze milieuvriendelijker zijn dan andere motoren. Gasmotoren stoten veel minder CO2 uit, waardoor het een geliefde optie is onder bedrijven die bezig zijn met de verduurzaming van hun onderneming.

Bestellen bij Heinen Smeerolie

Bij Heinen Smeerolie kun je niet alleen terecht voor gasmotoren olie. Ook voor agrarische olie, remvloeistof, transmissie olie en nog veel meer zit je goed bij ons. Bestel je voor vandaag 15:00? Dan kun je jouw gekochte olie, op zaterdag en zondag na, de volgende dag al in huis hebben.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen