Pagina 1 van 1

Agrarisch olie kopen

Ben je werkzaam voor een agrarisch bedrijf en begint jouw voorraad olie terug te lopen? Heinen Smeerolie kan ervoor zorgen dat jouw vloeistoffen weer voorradig zijn. Als eigenaar van een agrarisch bedrijf kun je nu eenmaal niet heen om het aanschaffen van smeermiddelen. Agrarische olie zorgt er namelijk voor dat verschillende onderdelen van de trekker gesmeerd blijven, waardoor je onbezorgd je werkzaamheden op het land kunt uitvoeren.

Doordat wij slim inkopen, is Heinen Smeerolie in staat om een eerlijke prijs te vragen voor de verschillende soorten olie die wij aanbieden. Bekijk ook eens onze andere typen olie in onze webshop.

Transmissie olie

Een van de bekendere vormen van agrarische olie, is transmissie olie. Transmissie olie is onmisbaar voor ieder landbouwvoertuig, aangezien deze vloeistof ervoor zorgt dat de verschillende onderdelen, zoals de versnellingsbak blijven functioneren. Daarmee bekleedt transmissie olie dus een andere rol dan het geval is bij motorolie, die ervoor zorgt dat de motor naar behoren blijft werken door het geheel schoon te maken en roest tegen te gaan.

Het feit dat dit smeermiddel geschikt is voor het onderhoud van de versnellingsbak, betekent niet dat de transmissie olie ook als versnellingsbakolie verkocht wordt. Versnellingsbakolie kun je, zoals de naam doet vermoeden, louter voor de versnelling gebruiken. Deze olie is qua structuur wat dikker transmissie olie, die er wat ‘slijmeriger’ uitziet.

Tractor olie

Heinen Smeerolie levert olie aan de nodige agrarische bedrijven in Nederland. Om die reden mag ook tractor olie niet ontbreken in ons assortiment. Bij ons kun je terecht voor kleinere flacons, maar indien gewenst kunnen wij ook vaten van 20 liter bij jou bezorgen. Onze kleinere uitvoeringen van tractor olie zijn van het gerenommeerde 77 Lubricants, terwijl onze grotere tonnen met tractor olie afkomstig van Shell zijn.

Heinen Smeerolie

Heinen Smeerolie is onderdeel van Heinen Brandstoffen. Wij zijn gevestigd is in de Heurne, dat gelegen is in de mooie Achterhoek. Het is dus niet per sé noodzakelijk om online een bestelling te doen. Je mag ook gewoon bij ons langskomen en het product van jouw voorkeur daar afrekenen, zodat je de agrarische olie direct in bezit hebt. Die keus is volledig aan jou.

 

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen